Evenimente de Familie

Nunta

Botez

Petrecere Burlac/Burlacita

Aniversare

Petrecere pentru copii

Cununie civila

Petrecerile cu siguranță sunt specialitatea românilor, dar nunta este cel mai important moment din viața unui om. Doar detaliile fac diferența, detalii pe care doar profesioniștii știu să le pună în valoare și să creeze un eveniment cu adevărat memorabil.
Noi, Echipa Kalli Events, am organizat în cei 11 ani de existență sute de petreceri private. Ne-am adaptat tuturor cerințelor, situațiilor neprevăzute și bugetelor clienților noștri. Ne-am implicat 100% , punând mult suflet, de la prima discuție/întâlnire cu clienții și până la momentul tăierii tortului de nuntă.

Botezul, chiar dacă nu este la fel de complex precum nunta, poate fi mai complicat pentru proaspeții părinți. Timpul alocat pentru pregătirea acestui eveniment se va îndrepta exclusiv pentru îngrijirea copilului. Dar noi suntem aici și te vom ajuta să organizezi primul evenimet impprtant din viața copilului tău!

O gamă variată de opțiuni puse la dispoziție de Kalli Events îi va convinge pe invitați că au participat la cea mai reușită petrecere din viața lor.

Servicii Oferite

Consiliere locatii si colaboratori eveniment
Décor set-up: fete de masa, huse scaune, servete, tacamuri, farfurii suport, pahare, meniuri, place carduri, numere de masa
Aranjamente florale: buchete, lumanari, cocarde, aranjamente mese, prezidiu, biserica, cristelnita
Fotocorner
Decoratiuni speciale
Decoratiuni luminoase
Candy bar & Fruit bar
Fotografi si cameramani profesionisti
DJ si sonorizare profesionala
Artisti si trupe de muzica
Protectie si paza VIP
Hostess
Animatori, spatii de joaca, jocuri interactive

Se apropie un eveniment important?

Contactati-ne
magic-wandstarenvelopephone-handsetmap-markerdiamonddinnerchevron-down