Evenimente de familie

Tipuri de evenimente

Nunta

Botez

Petrecere Burlac/Burlacita

Aniversare

Petrecere pentru copii

Evenimentele de familie sunt cele mai importante momente din viata unui om. Frumusetea lor o dau insa detaliile, realizate cu suflet, asa cum ne-am propus noi- echipa Kalli Events- sa facem pentru fiecare client care doreste sa-l sprijinim in organizarea unui eveniment unic pentru el si familia sa. *Cuplurile care doresc sa-si organizeze nunta vor primi de la noi Lista de Nunta.
Un “document anti-stres” detaliat, cu toti pasii ce trebuie urmati, incepand cu pregatirea documentelor pentru cununia civila, continuand cu necesarul pentru ceremonia religioasa si pana la momentul taierii tortului de la petrecerea de nunta.

*Botezul, chiar daca nu este la fel de complex precum nunta, va avea un aer mult mai important daca va fi organizat cu profesionalism. Aici va puteti baza pe noi, pentru ca va putem oferi o multitudine de idei pentru ca botezul micutei/micutului sa fie cu adevarat primul eveniment important din viata ei/lui. *Petrecerile cu siguranta sunt specialitatea romanilor, dar detaliile fac diferenta. O gama variata de optiuni puse la dispozitie de Kalli Events ii va convinge pe invitati ca ati avut cea mai reusita petrecere.

Servicii Oferite

consiliere locatii si colaboratori eveniment
consultanta vestimentara
huse mese si scaune
aranjamente florale de orice tip
hair-styling
make-up artists
fotografi si cameramani profesionisti
scena si sonorizare profesionala
artisti muzica, inclusiv muzica populara
inchiriere autoturisme de lux
protectie si paza VIP
hostess
actori, trupe de teatru sau dans
personaje de poveste, clowni, face-painting, jocuri distractive, etc pentru kids party

V-am convins? Luati legatura cu noi!

Contactati-ne
magic-wandstarenvelopephone-handsetmap-markerdiamonddinnerchevron-down